Heey badmeester!

Wat bijverdienen deze zomer?
Word badmeester bij De Kuil!

Wil je deze zomer wat bijverdienen en ben je op zoek naar een leuke vakantiebaan? Dan is een job als badmeester bij Natuurzwembad De Kuil misschien wel wat voor jou. Je bepaalt zelf welke dagen van de vakantie je werkt. En regent het of zit het weer een keer tegen, dan krijg je toch gewoon betaald. Op die manier weet je precies waar je deze zomer aan toe bent.

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar enthousiastelingen die niet alleen graag buiten zijn, maar ook hun taken als badmeester serieus nemen. Je takenpakket bestaat onder andere uit:

  • Houden van (preventief) toezicht op het zwemwater
  • Aanspreken van zwemmers bij onveilig (zwem)gedrag
  • Waar nodig en bij uitzondering eventueel reddend handelen

Wat we van jou vragen

  • Minimaal zwemvaardigheid 1 of 2 en/of bewezen vaardigheden op het gebied van reddend zwemmen (ook professionele zwem- of wateroverlevingsdiploma’s als eventueel alternatief)
  • Het vermogen om snel een inschatting te maken van een onveilige situatie en daar naar handelen, inclusief het (in uitzonderlijke situaties) uitvoeren van een redding met behulp van de sup en rescue tube
  • Een leeftijd van minimaal 18 jaar en niet bang om mensen aan te spreken op onveilig gedrag

Wat mag je verwachten

Het werk als badmeester is een hele verantwoordelijkheid. Maar je staat er natuurlijk niet alleen voor. Zo verzorgen we aan het begin van het seizoen een training op het gebied van zwemveiligheid. En tijdens je diensten werk je altijd samen met andere toezichthouders en beschik je over professioneel reddingmateriaal. Want goed voorbereid is het halve werk!

Als badmeester ontvang je tenslotte een mooie vergoeding van EUR 7,50 per uur. Deze ontvang je ook, wanneer je was ingepland maar De Kuil niet open kan gaan. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om (in ruil voor een urenverplichting) kosteloos een beroepsopleiding te volgen als (zwemmend) toezichthouder zwemwater. 

Lijkt het je wat?

Laat je gegevens achter,
wij nemen z.s.m. contact met je op!