the header image

Zwembad de Kuil waarschijnlijk in de vakantie open.

Het ziet ernaar uit dat badgasten tijdens de zomervakantie welkom zijn in zwembad De Kuil in Prinsenbeek. We kunnen melden dat het voor 95 procent zeker is dat De Kuil deze zomer open gaat.

Lange tijd was er onzekerheid over de mogelijkheden vanwege de coronaregels. Er zijn nog steeds een aantal knelpunten waar we als werkgroep tegenaan lopen maar we verwachten die de komende weken te kunnen oplossen.

Uiteraard gaan wij ons zoveel mogelijk houden aan de corona-maatregelen en rekenen erop dat onze bezoekers dat ook zullen doen. Om die reden zal mogelijk rekening gehouden moeten worden met een online reserveringssysteem.

Helaas zal er dit jaar geen ‘slipper voor een flipper’ mogelijk zijn. De bezoekers mogen uiteraard wel zelf hun opblaasbare luchtbedden, emmertjes en schepjes meebrengen. De luchtbedden kunnen gewoon worden opgepompt bij de vrijwilligersruimte.

De Kuil gaat tijdens de zomervakantie bij mooi weer open van van 11 juli tot en met 23 augustus.

Badmeesters
Wij zijn nog op zoek naar badmeesters. Badmeesters ontvangen hiervoor een vergoeding. Belangstellenden dienen aantoonbaar te beschikken over minimaal zwemvaardigheid 2. Aanmelden kan via .

 

Gepubliceerd: 3 juni 2020