the header image

Wordt jij (weer) onze vrijwilliger?

De Kuil Prinsenbeek is weer op zoek naar (nog meer) vrijwilligers! 

Het zonnetje begint zich al wat meer te laten zien….dus de voorbereidingen zijn weer in volle gang.
Nog een paar graden warmer en dan mogen we weer. Zwemmen, ijsje, drankje op het terras, volleybal, voetballen… het kan allemaal bij de Kuil in Prinsenbeek! Een gezellige ontmoetingsplaats voor de jeugd en volwassenen.

Van zaterdag 1 juli t/m zondag 3 september willen we proberen de poorten van de Kuil open te gooien, waardoor we (weer) een beroep op jullie willen doen.
Samen met jullie kunnen we dit realiseren door middel van twee á drie diensten per dag in te vullen met vrijwilligers.

De bedoeling is dat je toezicht houdt op het water en het veld rondom de Kuil. Denk hierbij aan het uitdelen van vlotten, plakken van pleisters, schoon houden van het terrein en eventueel inschakelen van hulp. Vanzelfsprekend is dat je zelf aan kunt gegeven wanneer je een dienst in wilt vullen en hoe vaak je dit wil doen.

Heb je interesse een gezellig dagdeel in het zonnetje door te brengen op de Kuil Prinsenbeek, meld je dan nu aan via . Je ontvangt hierna een mail met verdere informatie. Wanneer je eerder vragen hebt, ben je van harte welkom op de informatieavond op dinsdag 20 juni om 20.00 uur in café bar de Stee.
Buiten vrijwilligers zijn we ook op zoek naar versterking in onze ‘klus-club’. Ben je een beetje handig en heb je interesse hier aan mee te werken, geef je dan op bij Herman Nouwen ().   


Alvast bedankt en hopelijk tot in het voorjaar!

Met vriendelijke groet,
Team de Kuil.