the header image

Voorbereidingen in volle gang…

Nog ruim zes weken en dan gaat Zwembad de Kuil weer open.
De opening van het seizoen start op zaterdag 22 juni en bij goed weer zijn we dagelijks geopend tot en met zondag 18 augustus 2019.

Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen. Zo zijn de speeltoestellen al teruggeplaatst en is afgelopen maandag extra zand voor het strand gebracht.
Donderdag 23 mei zal gestart worden met het sloopwerk van de houten piramide daken van beide gebouwen. Deze worden vervangen door metalen (aluminium) dakbedekking welke er uit ziet als zink. De werkzaamheden zullen naar verwachting gereed zijn op woensdag 12 juni.

Ook zijn er weer de nodige activiteiten gepland op het terrein van Zwembad de Kuil. Een aantal daarvan kunnen jullie alvast noteren:
Summer editie Ladiesfair, zondag 23 juni;
Nationale Modderdag, vrijdag 28 juni;
Zeskamp Jeugdraad, zaterdag 29 juni;
Kuil in Concert, zondag 30 juni;
Pitt Festival, zaterdag 21 september.

Hou de komende periode deze website, facebook en instagram in de gaten voor meer informatie.

Helaas kunnen wij dit alles niet organiseren zonder vrijwilligers. Dus willen wij graag een beroep doen op jou. Lijkt het je het leuk om één of meerdere dagdelen op de Kuil mee te willen draaien geef je dan op. Je kan zelf bepalen welke dag en welk dagdeel je wilt helpen. Na aanmelding ontvang je een online planning waarop je kan zien welke dagen en dagdelen nog vrij zijn.

Ben je nog op zoek naar een zonnige vakantiebaan en ben je in het bezit van zwemvaardigheid 1 en/of een Lifeguard diploma? Meld je dan aan als badmeester bij de Kuil.
Op zaterdag 15 juni a.s. hebben wij vanaf 9.00 uur bij de Kuil een informatieochtend om uit te leggen wie wij zijn, wat we doen en wat er van de vrijwilligers en badmeesters wordt verwacht. Iedereen is van harte welkom!
Kan je niet wachten en heb je nu alvast een vraag? Stuur dan een mail naar

Aansluitend gaan wij zaterdag 15 juni verder met het gereedmaken van de Kuil voordat we open gaan. Mocht je hierbij willen helpen doe dan wat oude kleren aan, alle hulp is welkom

Als laatste willen we graag ons klus-team uitbreiden, er moet namelijk nog een hoop gebeuren. Ben je een beetje handig en vind je het leuk hier wat tijd aan te besteden (woensdagochtend en/ of zaterdagochtend) geef je dan op bij Herman Nouwen ().

Wij hopen er samen weer een mooi seizoen van te kunnen maken!

Team de Kuil  

gepubliceerd: 8 mei 2019