the header image

RESERVEREN BIJ ZWEMBAD DE KUIL

Afgelopen week hebben wij middels informatieavonden onze vrijwilligers op de hoogte gebracht van de wijzigingen die er dit jaar op de Kuil zullen plaatsvinden. Deze wijzigingen werden positief ontvangen en we zijn ervan overtuigd dat we er samen een mooi zwemseizoen van gaan maken.

Een van de belangrijkste wijzigingen voor onze bezoekers is dat we gaan werken met een reserveringssysteem. Wij willen jullie hiervan dan ook graag van op de hoogte brengen.

HOE WERKT HET?
Reserveren is mogelijk via onze website (www.dekuilprinsenbeek.nl) dagelijks vanaf 15.00 uur s’middags voor de dag erna. Op de dag zelf kan men uiteraard ook reserveren voor dezelfde dag.

Per reservering kan men voor 4 personen reserveren. De kosten bedragen € 1,00 per persoon.
Voor kinderen onder de 4 jaar is reserveren niet nodig, hiervoor is de toegang gratis.

BEVESTIGING
Nadat men de gegevens op de website heeft ingevuld ontvangt men via de mail een bevestiging. Deze bevestiging dient men, bij de ingang van het zwembad te tonen (uitprinten of via telefoon) zodat deze kan worden gescand.

De code is éénmalig geldig, dus men kan het zwembad één keer betreden.
Bij het verlaten van het zwembad kan men er niet meer terug in. (tenzij je opnieuw reserveert).

Het reserveringssysteem zal vanaf 10 juli op de website beschikbaar zijn.

OPEN OF GESLOTEN
Naar aanleiding van de weersverwachtingen melden wij dagelijks de avond vooraf of het zwembad de dag erna open gaat of gesloten blijft. Wij melden dit via onze Social Media kanalen (facebook en instagram) én via onze website www.dekuilprinsenbeek.nl

Mocht het onverhoopt voorkomen dat je gereserveerd hebt en het zwembad gaat niet open dan kunnen wij de reservering niet ongedaan maken. Bij twijfelachtig weer is het dus aan te raden om onze berichten af te wachten alvorens te reserveren!

KUILKAARTEN
In verband met vooraf reserveren is het dit jaar niet mogelijk om Kuilkaarten te kopen. Mocht je nog Kuilkaarten hebben, geen probleem volgend jaar zijn ze gewoon weer te gebruiken.

OPENINGSTIJDEN
Zwembad de Kuil is, bij goed weer, geopend van 11 juli tot en met 23 augustus.
Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.
De kiosk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Wij zijn ontzettend blij dat we jullie weer mogen ontvangen en kijken uit naar jullie komst!

Team Zwembad de Kuil