the header image

Rabobank Clubkas Campagne 2017

Rabobank Breda Clubkas Campagne: Stem jij op ons?

Zwembad De Kuil doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.
Jaarlijks ondersteunt Rabobank Breda veel verenigingen en stichtingen in Breda en omgeving door middel van de Rabobank Clubkas Campagne. Dit jaar stellen ze maar liefst € 75.000,- beschikbaar wat hun 28.000 leden mogen verdelen over clubs in Breda en omgeving. Stem jij op ons?

Stemmen
Leden van Rabobank Breda mogen van dinsdag 6 t/m donderdag 18 april 2017 stemmen op hun favoriete vereniging/stichting. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag (€ 75.000,-) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem waard is.

Oproep
Natuurlijk probeert Zwembad De Kuil zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het openhouden van deze prachtige zwemwaterplas. Zwembad De Kuil met haar prachtige grasveld en zandstrand, voldoet aan de eisen van veilig en schoon zwemmen. Een groep van zo’n honderd vrijwilligers zorgde er het afgelopen jaar voor dat Zwembad De Kuil bij mooi weer open kon!

Bij Zwembad De Kuil kun je niet alleen zwemmen, maar ook lekker chillen, een ijsje eten of lekker op het terras zitten. Voor de kinderen is er een speelweide met speeltoestellen en diverse speelattributen voor in het water.

Ook waren er deze zomer verschillende activiteiten en evenementen op het terrein van De Kuil. De Jeugdraad organiseerde een zeskamp, tijdens De KuilRun is geld ingezameld voor ‘Spieren voor spieren’, er was een Mega Outdoor Playday en ter afsluiting van het seizoen het PITT-festival.

Het is de bedoeling dat het zwembad zaterdag 1 juli 2017 weer haar poorten opent met de hulp van professionele badmeesters en vrijwilligers. Wij kunnen daarom uw stem goed gebruiken
om er ook dit jaar weer een mooi zwemseizoen van te maken!

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen de 2 beschikbare stemmen zouden geven aan Zwembad De Kuil tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne!

Hoe stemmen
Ben je lid van Rabobank Breda? Dan ontvang je 6 april 2017 een stemkaart. Op deze kaart staat een unieke code waarmee je via rabobank.nl/breda op ons kunt stemmen! Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op rabobank.nl/breda.

Alvast bedankt voor je stem!