the header image

Seizoen 2019 bij Zwembad de Kuil.

De scholen zijn weer begonnen…. Aan een fijne periode van samenzijn met de familie, uitstapjes, vakantie, uitslapen, niets doen, zwemmen, buitenspelen enz.. is een einde gekomen. En daarmee ook het zwemseizoen van Zwembad de Kuil!

Het seizoen begon kriebelig…. ook op de Beek hadden we veel last van de processierups. Ondanks dat het terrein ‘schoon’ gemaakt was, hadden toch veel bezoekers last van de jeuk. De eikenbomen in de omgeving waren hier mede de boosdoener van. Toch lieten de meeste bezoekers zich er niet van weerhouden en kwamen heerlijk afkoelen aan de waterkant of op ons terras.
We mochten dit seizoen wederom diverse scholen uit de omgeving ontvangen die een ochtend of middag naar onze mooie locatie kwamen met hun leerlingen om te zwemmen of te spelen.
De zomerse editie van de Ladiesfair op het terrein van Zwembad de Kuil was een succes en ook Kuil in Concert was wederom een geslaagd feestje. 

De eerste weken waren zomers en later zelfs tropisch! Het hitterecord in Nederland is sinds lange tijd verbroken. Ook op de Beek liep de temperatuur op tot 40 graden! Maar nog steeds was het goed vol te houden aan onze zwemplas. Bezoekers vanuit de omgeving wisten ons al snel te vinden….. Oosterhout, Oudenbosch, Terheijden en Teteringen hebben we voorbij horen komen. Allemaal omdat ze het zo fijn vonden; “Goed bereikbaar, mooie locatie en genoeg parkeergelegenheid”. 

Van de 58 dagen dat we open zijn geweest zijn we 26 dagen gesloten geweest. De laatste weken lieten ons een beetje in de steek, heel erg jammer. We hadden het zwemseizoen natuurlijk goed af willen sluiten.

Deze week wordt het weer zomers maar helaas kunnen we niet meer open gaan. We zitten met een planning van vrijwilligers en badmeesters waardoor het niet meer gaat lukken om open te gaan.

We kijken terug op een mooi seizoen en danken alle vrijwilligers, sponsoren, badmeesters en wie dan ook die zijn steentje heeft bijgedragen! Tot volgend jaar.

Team zwembad de Kuil

Gepubliceerd; 21 augustus 2019