the header image

De zomer van 2018…

Wat hebben we afgelopen zomervakantie genoten van het mooie weer. 2 hittegolven in Nederland, een record dat we sinds jaren niet hebben gehad.

En ook bij de Kuil hebben we records gebroken het was een seizoen waarvan we alleen maar konden dromen. 

We hebben het seizoen afgetrapt met een geslaagde eerste editie van Beek Live. De reacties waren erg positief en we hopen dan ook volgend jaar weer een Beek Live bij de Kuil te kunnen organiseren.

Er zijn leerlingen van 7 scholen, uit zowel ons dorp als daarbuiten, die een bezoek hebben gebracht aan ons zwembad. De activiteiten waren uiteenlopend, van een modderdag tot aan een introductiedag. Maar ook gewoon naar de Kuil, lekker zwemmen, omdat het te warm was in de schoollokalen was een goede reden.

Van de 64 dagen dat we open zouden gaan zijn we 9 dagen gesloten geweest. Op 3 juli zaten we al over de 5000 bezoekers en toen moest de zomervakantie nog beginnen. De 15.000e bezoeker hebben we feestelijk onthaald met een waardebon die te besteden was bij Riesoord de Kuil.

Uiteindelijk zijn we afgelopen woensdag 22 augustus ruim over de 18.000 bezoekers gegaan!

We willen daarom iedereen bedanken die hier een steentje aan bij gedragen heeft. Zowel de bezoekers, vrijwilligers, klusploeg, badmeesters, sponsoren en de medewerkers van Riesoord de Kuil. Het was top! Bedankt en tot volgend jaar!

Werkgroep de Kuil