the header image

De Kuil gaat zaterdag 9 juni open.

Zwembad De Kuil in Prinsenbeek gaat op zaterdag 9 juni open. Dat werd bekendgemaakt tijdens de vrijwilligersbijeenkomst op het zwembadterrein. 

De Kuil gaat een weekend later open gaat dan eerder aangekondigd. Dit komt beter uit met de inzetbaarheid van vrijwilligers en biedt ook meteen een mooie gelegenheid voor een feestelijke opening. Op zondag 10 juni is immers de eerste editie van ‘De Kuil in concert’, een gezellig feest waar bands zorgen voor lekkere muziek in een sfeervolle ambiance.

De vrijwilligers van Team De Kuil en de klusploeg hebben overigens al flink de handen uit de mouwen gestoken; het terrein is schoongemaakt en opgeruimd en ook de vlaggen zijn geplaatst. Eerder al had de gemeente de zwembadlijnen in het water gelegd en tuincentrum GroenRijk Schalk de plantenbakken gevuld.

Er zijn weer een paar nieuwe vrijwilligers die gaan helpen tijdens de openingsuren, maar meer mensen zijn nog van harte welkom al is het maar voor één of enkele dagdelen, we kunnen extra toezichthouders heel goed gebruiken. Reageren kan via .

De Kuil gaat dit jaar open van zaterdag 9 juni tot en met zondag 2 september. Voorwaarde voor openstelling is dat het goed weer is. De eerste weken van juni is het zwembad alleen in de weekenden geopend, vanaf 23 juni acht weken lang alle dagen. Verder is het zwembad bij goed weer ook nog open in de weekenden van 25/26 augustus en 1/2 september. Op 8 september is het PITT Festival en op 9 september het Summer Festival.