the header image

Boekendonck bij De Kuil

(Foto: Boekendonck)

Bram van der Eerden en Monique Verstegen van de Prinsenbeekse vrijwilligersbibliotheek Boekendonck waren zondag naar zwembad De Kuil gekomen. Tijdens de zeskamp van de Jeugdraad Prinsenbeek brachten zij een ‘geschenk’. Bestuursleden Sylvia Vincenten en Richard van den Berg van Stichting Zwembad De Kuil kregen een zelf vervaardigd, houten boekenkastje, gevuld met luchtige zomerlectuur.
Binnenkort wordt deze minibieb voor bezoekers van De Kuil nog aangevuld met kinder- en stripboeken. Zo kan iedereen voortaan op een rustig moment bij het water een ‘boekje’ erbij pakken. Na lezing terugzetten of thuis uitlezen: het kan allemaal. Boekendonck zorgt voor regelmatige verversing van de inhoud.

En wie meer wil lezen kan ook eens binnenlopen tijdens de openingstijden van Boekendonck in het Grand Café van Hagedonk en gratis een boek uitkiezen.

Haal- en brengpunt Bibliotheek
De eerste leden van Bibliotheek Breda hebben inmiddels bij Boekendonck hun bestelde boeken opgehaald en teruggebracht. In de gang bij Boekendonck staat de kast voor bestelde boeken, die tijdens openingsuren van Boekendonck opgehaald kunnen worden. In de Boekenkist in de hal kunnen zonder tussenkomst van Boekendonck-medewerkers boeken  gedeponeerd worden. Vragen? Kom dan tijdens de openingsuren.

De openingstijden van Boekendonck zijn: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur en zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur. Dinsdag gesloten.