the header image

Bedankt allemaal

23-08-2020: In verband met de lage temperatuur en voorspelde regenbuien blijven wij vandaag dicht.

Tja en dan ineens zit het erop….wij willen iedereen bedanken voor wederom een zeer geslaagd zwemseizoen.

We begonnen de voorbereidingen met veel twijfels en vroegen ons echt af of we dit seizoen wel open konden en/of wilden gaan.

De eerste dagen waren nogal onwennig voor zowel de bezoekers als de vrijwilligers maar daarna ging het goed. Men raakte gewend aan het reserveren en aan de gepaste maatregelen die we hadden genomen. De meesten wisten de weg naar De Kuil al aardig te vinden.

We hebben dit jaar veel bezoekers van buiten de Beek mogen ontvangen. Deze mensen waren enthousiast over onze lokatie, het gratis parkeren en de service van de vrijwilligers.

Ondanks dat er dit jaar geen evenementen plaats mochten vinden op de Kuil, geen springkussens aanwezig waren en geen slipper voor een flipper mogelijk was, bleven onze bezoekers er niet voor weg.

Op de drukke dagen van de hittegolf was het zelfs aanpoten. We hadden extra vrijwilligers ingezet om de badmeesters en toezichthouders te ondersteunen.
Het reserveringssysteem kon het soms even niet aan en de bezoekers stonden te wachten bij de ingang. Maar gelukkig stond de beveiliging bij de poort en zorgde ervoor dat de bezoekers snel werden geholpen.

Wij zijn trots en blij over hoe het seizoen is verlopen, wij hopen jullie volgend jaar zeker weer terug te zien.

Bedankt allemaal!